Over Langsua National Park & Eland safari's


Ervaar de fascinerende natuur van het "Langsua Nationaal Park" en ga met ons mee op onvergetelijke wandel- , mountainbike-, vis-, en kano tochten. Of ga mee op eland safari! Geniet van de mooie bossen, de wilde beken, rustige meren en het berglandschap tot een hoogte van 1700 meter. Wij laten u daarom dit deel van Noorwegen’s natuur op een fascinerende manier zien. U zult getroffen worden door de mooie uitzichten over het landschap en in ieder geval een eenmalige ervaring meemaken!

 

Langsua National Park is internationaal bekend om zijn flora en fauna, voor vogel spotters zijn er de blauwe kiekendief, breed-gefactureerde strandloper, en watersnip. Het is een zeer belangrijk groeigebied voor Finnmark zegge (Carex laxa).

 

Beren, wolven en de mysterieuze veelvraat zwerven regelmatig door het gebied, maar het zijn slechts de lynxen en elanden die hier permanent wonen. De kans is groot om elanden te zien, Noorwegen staat er immers bekend om!

 

Langsua Nasjonal Park is gelegen in de directe omgeving van de stad Lillehammer (plm 75 km) en is daarom zeer geschikt om samen met ons te bezoeken. Dus als U in deze regio bent en eens een paar dagen of een dagdeel iets totaal anders wilt beleven mag U dit Nationale park gewoonweg niet missen.

Wij hebben u veel te bieden; een paar uurtjes wandelen of fietsen; een vliegvis cursus; een prachtige 2 of 3 daagse tocht etc.

 

Een andere specialiteit van "Discover Nature Norway" zijn onze eland safari's. Ontdek en observeer deze prachtige typisch Noorse dieren samen met ons. Het is een unieke ervaring !

 

Onze activiteiten zijn geschikt voor bijna alle leeftijden. Al onze tochten en reizen vinden plaats in een ontspannen en gezellige sfeer. Onze groepen bestaan uit maximaal 8 personen zodat iedereen van de unieke natuur en activiteiten kan genieten ! Wij spreken Noors, Engels, Nederlands en Duits.

 

Wij serveren op al onze tochten en reizen koffie en thee, en lassen voldoende stops en rustpauzes in. Daardoor krijgt u tevens ruim voldoende tijd om foto's te maken of te filmen.

 

Ook hebben wij een Bed & Breakfast op ons grondstuk, daar bent U natuurlijk ook van harte welkom.

 

Kijk maar onder "onze aktiviteiten " daar vindt u alle soorten tochten, reizen en cursussen die wij organiseren.Langsua national park

Tochten

Bed&Breakfast