Wie zijn wij


Het Discover Nature Norway team bestaat uit Morten Liebe, Gert van Hummel en Nienke Sierksma-Liebe. Het lijkt ons goed om onszelf even kort voor te stellen zodat u een beetje weet met wie u te maken heeft.

 

Morten is een geboren en getogen Noorse natuurliefhebber en is al vele jaren werkzaam in diverse nationale parken in Noorwegen. Door dit werk ontstond bij hem het idee om iets anders erbij te gaan doen. Dat betekende een klein bedrijfje opzetten om samen met andere mensen erop uit te gaan de natuur in en eens lekker een paar dagen wat anders te gaan doen. Morten is een goedlachse en rustige vent met een ongelooflijke hoeveelheid kennis van de natuur.

 

Gert is een Nederlander die inmiddels al 10 jaar in Duitsland woont maar in Nederland werkt. Hij is een type die graag op reis gaat en is onder andere jaren geleden al eens 3 maanden door de Australische outback getrokken. Voor hem betekende dit dat de reis moest gebeuren per motorfiets. Een rustige geduldige kerel zonder kapsones. Hij is de handige en inventieve van het stel. Zijn motto luidt: problemen zijn er om opgelost te worden !

 

Nienke is van oorsprong ook een Nederlandse die inmiddels samen met Morten op een Boerderij in Noorwegen woont. Ze is een duizendpoot wat werk- en levenservaring betreft en is een dame met vele bijzondere eigenschappen waarvan koken en bakken er 1 is. Ze heeft een chocolaterie in Lillehammer. Verder heeft ze een onmetelijke liefde voor alles wat bloeit, groeit en pootjes heeft.

Morten Liebe

Gert van Hummel

Nienke Sierksma